СОЛУН

 

Термин: 10.03.2018

Поаѓање во утринските часови. Влегување во Грција преку граничниот премин Богородица. Заминување за Солун. Панорамски разглед на градот, прошетка и посета на познатата Бела Кула. Потоа поаѓање кон Трговскиот Центар Космос, Икеа и Jumbo. Прошетка и слободно време за шопинг. Заминување за Македонија. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

 

                                             ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 800 ДЕНАРИ

 

Во цената е вклучено:

- Превоз со модерен туристички автобус               

- Организација и водство на аранжманот

- Целокупна организација

 

Во цената не е вклучено:

- Патничко осигурување

 

Општи напомени :

-За ова патување важат општите услови на СКТМ и Т.А. Сафари

Агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2