Сандански

10.03.2018 

 Поаѓање на групата во договорено време од Струмица. Патување преку граничен премин Ново Село. Пристигнување на групата во Сандански и сместување во Хотел Медите***. Можност за ресторан со музика (факултативно). Ноќевање.

11.03.2018

Појадок. Слободно време за индивидуални активности. Во попладневните часови заминување за Струмица. Пристигнување дома во вечерните часови.

 

                                                        ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 2200 ДЕНАРИ

 

Во цената на аранжманот е вклучено:

- 1 Ноќевање со појадок во Х.Медите Апарт***

- Превоз на дадената релација со високотуристички автобус

- Организација и водство на аранжманот

- Целокупна организација

 

Во цената на аранжманот не е вклучено:

- Ресторан со музика (факултативно)

 

Напомени:

За ова патување важат општите услови на СКТМ и Т.А. Сафари

Агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2