Hotel EUPHORIA

Euphoria Club Hotel & Resort, е еден од најдобрите хотели во Боровец, со пријателска и гостопримлива атмосфера на спокојство и релаксација, вкоренет во природата. Овој резорт на Боровец нуди незаборавно време со својот исклучителен стандард на услуга, висока естетика и луксуз за своите гости. Современите сместувачки капацитети, удобностите и услугата, го прават ова одморалиште префинето, обрнувајќи внимание на деталите и залагајќи се да го претстави значењето на терминот "еуфорија" во секојдневната реалност. Хотелот Еуфория клуб се наоѓа на, 1350 м надморска височина. Секој модерна просторија е елегантно декорирана и има балкон и бесплатен интернет. Современата спа област може да се пофали загреан затворен базен и сауна. Исто така се нудат различни масажи и третмани за убавина. Гостите можат да уживаат регионални и балкански јадења во ресторанот и барот. Различен избор на вина, коктели и кафе се исто на располагање. Жичарата е оддалечена 2 км за која хотелот нуди бесплатен шатл-служба. Центарот на Боровец е 1,5 километри. Гостите можат да паркираат своите автомобили бесплатно во хотелот.

 

STUDIO  -мин. 2; макс. 1+1
или 2 возрасни 
21.12-28.12.17
02.01-02.02.18
25.02-05.03.18
29.12-01.01.18 03.02-24.02.18 01.09-01.12.18 02.12-20.12.17
06.03-31.03.18
По лице во STUDIO BB 33 € 64 € 39 € 22 € 28 €
Наем на STUDIO - SGL USE (1 Adults) 59 € 121 € 70 € 42 € 53 €
1 adult + 1 Chd (02-11,99) 59 € 121 € 70 € 42 € 53 €

 

APP 1-Bedroom -мин. 2; макс.
3+1 или 3 возрасни 
21.12-28.12.17
02.01-02.02.18
25.02-05.03.18
29.12-01.01.18 03.02-24.02.18 01.09-01.12.18 02.12-20.12.17
06.03-31.03.18
По лице во STUDIO BB 40 € 80 € 50 € 28 € 33 €
Наем на STUDIO - SGL USE (1 Adults) 79 € 161 € 99 € 55 € 66 €
APP 1-Bedroom + EXTRA BED (3 Adults) 103 € 209 € 129 € 72 € 86 €

 

MAISONETTE 2-Bedroom -мин.3; макс. 4+2 или 5 возрасни  21.12-28.12.17
2.1-2.2.18
25.2-5.3.18
29.12-1.1.18 3.2-24.2.18 1.9-1.12.18 2.12-20.12.17
6.3-31.3.18
По лице во MEZ 2-Bedroom BB 55 € 95 € 68 € 33 € 44 €
Наем на MEZ 2-Bedroom (3 Adults) 165 € 284 € 205 € 99 € 132 €
Наем на MEZ 2-Bedroom (4 Adults) 220 € 378 € 273 € 132 € 176 €
MEZ 2-Bedroom + EXTRA BED (5 Adults) 253 € 435 € 314 € 152 € 202 €

 

VILLA 2-Bedroom+ FIRE PLACE -мин. 3; мак. 4+2 или 5 возрасни  21.12-28.12.17
2.1-2.2.18
25.2-5.3.18
29.12-1.1.18 03.2-24.2.18 1.9-1.12.18 2.12-2.12.17
6.3-31.3.18
По лице во VILLA 2-Bedroom+ FIRE PLACE BB 67 € 119 € 83 € 48 € 55 €
Наем на VILLA 2-Bedroom+ FIRE PLACE (3 Adults) 201 € 356 € 248 € 145 € 165 €
Наем на VILLA 2-Bedroom+ FIRE PLACE (4 Adults) 268 € 475 € 330 € 194 € 220 €
VILLA 2-Bedroom+ FIRE PLACE + EXTRA BED (5 Adl) 309 € 547 € 380 € 223 € 253 €
Новогодишна вечера - 77 € за возрасен и 38,5 € за дете од 2 до 11,99 год. бебе 00-01,99 - нема доплата. (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО) 

Божиќна вечера - 44 € за возрасен и 22 € за дете од 2 до 11,99 год. бебе 00-01,99 - нема доплата. (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО) 

Доплата за HB  на BB  
(возрасен / дете 02-11.99 p.p.p.d.)
11,00/9,00 11,00/9,00 11,00/9,00 11,00/9,00 11,00/9,00

 

НАПОМЕНИ: 
- Уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ.
- Агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2