Црна Гора

Vila Vukmanovik Будва, Црна Гора

Вила Вукмановиќ се наоѓа на 350 метри од Словенската плажа, односно 150 метри од поштата во Будва.

од 180 € ПОВЕЌЕ

Vila Skaut Сутоморе, Црна Гора

ВИЛА СКАУТ располага со двокреветни, трокреветни и со четворокреветни соби (2+2). Секоја соба има клима, тоалет и фрижидер. Користењето на клима уредот е вклуно во цената. (Колона 1 и 2 од табелата, колона 1 – две соби делат едн тоалет/ колона 2 – соба со сопствен тоалет.

од 195 € ПОВЕЌЕ