VILLA RIGAS

VILLA RIGAS

RIGAS Apartments е одличен објект, лоциран во првата линија на Нидри. Од едната страна достапен преку главната улица во Нидри, а од другата страна со само триесет метри оддалеченост од убавата плажа, Ригас сосема сигурно ќе го заслужи вашето внимание. Во својот состав брои неколку студија за сместување и повеќе соби кои нудат хотелски тип на сместување. Исклучително добро организираниот сервис, како и близината до градските и летните содржини, овој објект го прават наинтересен во овогодишната понуда за Лефкада. Студијата се воглавно двокреветни или со помошно легло, а опремени се со сопствена мини кујна, ТВ, клима, тоалет и балкон.

Наем на соба/студио

цени за соба/студио/ за 7 или 9 ноќевања без превоз

Претпродажба до 20.04.2018
Термин 19.05 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 09.07 18.07
Соба за 2 лица 69 € 87 € 108 € 124 € 143 € 164 € 242 € 279 € 306 €
  65 € 81 € 101 € 116 € 133 € 153 € 226 € 260 € 285 €
Соба до 3 лица 73 € 92 € 114 € 131 € 151 € 174 € 257 € 295 € 324 €
  68 € 86 € 107 € 122 € 141 € 162 € 240 € 275 € 302 €
Студио за 2 лица 90 € 112 € 140 € 161 € 185 € 212 € 314 € 360 € 396 €
  84 € 105 € 131 € 150 € 173 € 198 € 293 € 335 € 369 €
Студио до 3 лица 94 € 117 € 146 € 168  € 193 € 222 € 328 € 377 € 414 €
  88 € 109 € 136 € 157 € 180 € 207 € 306 € 351 € 386 €

 

Термин 27.07 05.08 14.08 23.08 01.09 08.09 15.09 22.09
Соба за 2 лица 337 € 337 € 337 € 281 € 182 € 152 € 122 € 97 €
  314 € 314 € 314 € 262 € 170 € 142 € 114 € 91 €
Соба до 3 лица 357 € 357 € 357 € 297 € 193 € 161 € 129 € 103 €
  333 € 333 € 333 € 277 € 180 € 150 € 120 € 96 €
Студио за 2 лица 436 € 436 € 436 € 363 € 236 € 197 € 157 € 126 €
  406 € 406 € 406 € 338 € 220 € 184 € 147 € 118 €
Студио до 3 лица 456 € 456 € 456 € 380 € 246 € 205 € 164 € 132 €
  425 € 425 € 425 € 354 € 229 € 191 € 153 € 123 €

 

Доплата за превоз по намалени цени

Термин 19.05 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 09.07 18.07
Возрасен 20 € 20 € 30 € 40 € 50 € 50 € 50 € 50 € 50 €
Дете 15 € 15 € 22 € 29 € 36 € 36 € 36 € 36 € 36 €

 

Термин 27.07 05.08 14.08 23.08 01.09 08.09 15.09 22.09
Возрасен 50 € 50 € 50 € 50 € 50 € 30 € 20 € 20 €
Дете 36 € 36 € 36 € 36 € 36 € 22 € 15 € 15 €

 

Во цената е вклучено:
- Наем на соба/студио за 7 или 9 ноќи
- Преку дозволениот капацитет дозволено е сместување на едно дете до 6 години во кревет со возрасен, со одобрение од сопственикот на објектот


Во цената не е вклучено:
- Патничко осигурување

 

Доплати и попусти:
- Употребата на клима уред во објектот е бесплатна (каде што е достапен)
- Доплата за туристичка такса 0,5 € - 1 € по соба на ден (се плаќа во објектот)
- Во собите во RIGAS достапна е заедничка кујна, и истата е бесплатна за користење.
- За уплата на две смени одобруваме попуст од 10% на втората смена.
- Доплата за полупансион (појадок и вечера) во ресторан (информации во агенцијата)

 

Напомени:
- Уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
- Важат општите услови за патување на ТА Сафари
- Агенцијата поседува А лиценца со регистерски број 13-5233/2
- Организаторот не одговара за квалитетот на интернет конекцијата во местото и објектот на престој
- Собите се превземаат од 14:00 часот по локално време на денот на доаѓање. Собите се напуштаат до 09:00 часот по локално време на денот на заминување. 
- Бројот на лица кои се сместуваат во собите треба да е соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патување.
- Сопственикот нема да дозволи сместување на ненајавени лица
- Уплатениот износ од 50%, не се враќа ако патникот го откаже патувањето. 
- При промена на цените (зголемување на цените со објавување на нов ценовник) нема да се менува цената на веќе договорените услуги. 
- Во случај на објавување на т.н. Last Minute специјални понуди пред отпочнувањето на аранжманот (поради отказ од клиент, намалена цена од сопственикот за одреден термин, недоволна продажба и сл.) нема да се менува цената на веќе договорените услуги. 
- При отказ на аранжманот уплатен по редовни цени, важат условите за отказ објавени во описот на аранжманот или во Општите услови на патување.