VILLA THOMAS

VILLA THOMAS

Наем на студио

цени за цело студио за 7 или 9 ноќевања без превоз

Претпродажба до 20.04.2018
Термин 19.05 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 09.07 18.07
Студио за 2 лица 88 € 109 € 137 € 157 € 180 € 207 € 306 € 352 € 387 €
  82 € 102 € 128 € 147 € 168 € 193 € 285 € 328 € 360 €
Студио до 3 лица 92 € 114 € 143 € 164 € 189 € 217 € 321 € 369 € 405 €
  86 € 107 € 133 € 153 € 176 € 202 € 299 € 344 € 377 €

 

Термин 27.07 05.08 14.08 23.08 01.09 08.09 15.09 22.09
Студио за 2 лица 426 € 426 € 426 € 355 € 230 € 192 € 154 € 123 €
  397 € 397 € 397 € 331 € 214 € 179 € 144 € 115 €
Студио до 3 лица 446 € 446 € 446 € 372 € 241 € 201 € 161 € 129 €
  415 € 415 € 415 € 346 € 225 € 187 € 150 € 120 €

 

Доплата за превоз по намалени цени

Термин 19.05 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 09.07 18.07
Возрасен 20 € 20 € 30 € 40 € 50 € 50 € 50 € 50 € 50 €
Дете 15 € 15 € 22 € 29 € 36 € 36 € 36 € 36 € 36 €
Термин 27.07 05.08 14.08 23.08 01.09 08.09 15.09 22.09
Возрасен 50 € 50 € 50 € 50 € 50 € 30 € 20 € 20 €
Дете 36 € 36 € 36 € 36 € 36 € 22 € 15 € 15 €

 

Во цената е вклучено:
- Наем на студио за 7 или 9 ноќи
- Преку дозволениот капацитет дозволено е сместување на едно дете до 6 години во кревет со возрасен, со одобрение од сопственикот на објектот


Во цената не е вклучено:
- Патничко осигурување

 

Доплати и попусти:
- Употребата на клима уред во објектот е бесплатна (каде што е достапен)
- Доплата за туристичка такса 0,5 € - 1 € по соба на ден (се плаќа во објектот)
- За уплата на две смени одобруваме попуст од 10% на втората смена.
- Доплата за полупансион (појадок и вечера) во ресторан (информации во агенцијата)

 

Напомени:
- Уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
- Важат општите услови за патување на ТА Сафари
- Агенцијата поседува А лиценца со регистерски број 13-5233/2
- Организаторот не одговара за квалитетот на интернет конекцијата во местото и објектот на престој
- Собите се превземаат од 14:00 часот по локално време на денот на доаѓање. Собите се напуштаат до 09:00 часот по локално време на денот на заминување. 
- Бројот на лица кои се сместуваат во собите треба да е соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патување.
- Сопственикот нема да дозволи сместување на ненајавени лица
- Уплатениот износ од 50%, не се враќа ако патникот го откаже патувањето. 
- При промена на цените (зголемување на цените со објавување на нов ценовник) нема да се менува цената на веќе договорените услуги. 
- Во случај на објавување на т.н. Last Minute специјални понуди пред отпочнувањето на аранжманот (поради отказ од клиент, намалена цена од сопственикот за одреден термин, недоволна продажба и сл.) нема да се менува цената на веќе договорените услуги. 
- При отказ на аранжманот уплатен по редовни цени, важат условите за отказ објавени во описот на аранжманот или во Општите услови на патување.